≡ Menu

TaxiKei

Taxi Amersfoort (Keistad)

Wij verzorgen uw taxi vervoer van en naar Schiphol of andere luchthavens in West-Europa vanuit stad Amersfoort en omgeving. Ook kunt u natuurlijk taxi bestellen voor speciaal vervoer bijvoorbeeld als u naar het ziekenhuis moet of uw kind naar school gebracht moet worden. Bij ons kunt u rekenen op een verantwoordelijke en bekwame chauffeur. Kwaliteit en service staan bij ons hoog in het vaandel.

U kunt bij ons eenvoudig taxi reserveren; online of telefonisch. Mochten er problemen zijn of onduidelijkheden bij invullen van formulier, dan kunt u ons altijd bellen op 033-3690519. Wij helpen u dan graag verder.

Wilt u gebruik maken van extra service, zoals gasten laten ophalen bij de gate, of ophalen van passagiers op meerdere adressen, stuur dan een e-mail voor een prijs op maat; contact@taxikei.nl.

De nieuwe tarieven van Inspectie Leefomgeving en transport

Sinds 1 april 2013 is een nieuwe tariefstructuur voor een taxirit ingevoerd. De nieuwe tarieven zijn op 1 februari 2008 in werking getreden. Sindsdien gelden de volgende maximumtarieven:

Particulier
De prijs van een taxirit is opgebouwd uit een kilometertarief van €1,95 euro, een tarief van €0,32 per minuut en een starttarief van €2,60.

Het wacht tarief geldt ook voor ritten naar luchthaven(s).